PariUraa MönkijäMekka pääkaupunkiseudulla

Moni tuskailee mönkijän säilytyksen, varustelun ja korjaamisen kanssa täällä pääkaupunkiseudulla.

Tilat ovat monesti kotona ahtaat ja mahdollinen autotalli on vain katos, tai talli on täynnä kaikenlaista rojua ja siellä ei mahdu mönkijän kanssa kunnolla harrastamaan. Pahimmillaan puuhataan sateessa sekä sohjossa ja into laantuu nopeasti

Mutta eipä hätää, nyt on tilaisuus lunastaa tallipaikka osoitteesta Valokaari 10, 00750 Helsinki.

Kyseinen tila sijaitsee www.monkijavarikko.fi välittömässä läheisyydessä ja näin takaa mahdollisuuden hankkia varaosia ja varusteita heidän aukioloaikanaan välittömästi ja tallipaikalletuotuna seuraavaksi päiväksi, jos tavaraa on hyllyssä. Muutoinkin toimituksen kulkee sukkelaan, jos on EU-tukkureilla saatavuutta.

Tila on kohtuu karskia kellaritilaa, joka on eristetty ulkomaailman uteliailta silmiltä vantteralla teräsovella, ja ikkunoita tilassa ei juurikaan ole. Tila on kesät-talvet tasalämpöinen 15–20 astetta. Aurinko ei tänne paista, joten kuumakaan ei tule.

Jokainen tallipaikka tulee olemaan riittävän iso mönkijälle, isolle työpöydälle ja työkaluille sekä tavarahyllylle. Neliöitä tulee jokainen saamaa ainakin 20-30m2. Tarkastuslaskenta tuottaa todennäköisesti isomman tilan.

Paikassa on mahdollisuus pestä mönkijä suomujusta ja savesta, joten Askolan ja Kulmakorven kautta kannettu muju ei enää sulostuta omakotitalon pihaa ja partnerikin kiittää tästä.

Jos siis innostuit ja olet valmis maksamaan rapiat 200€/kk loistavasta paikasta, ole yhteydessä mekka@pariuraa.fi

ja tehdään hommasta kertalaakista yhteisöllisempää ja saadaan tekemiseen yhteinen tila. Paikkoja erittäin rajoitettu 15, joten ole nopea. Minimi vuokra-aika 12kk.

Tiedustelut Heikki Hautala nol nel nol 7152000

Aina tarttee tallitilaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.