HUOMIOI PAKOLLINEN ILMOITTAUTUMINEN

ilmo(@)pariuraa.fi -> Nimi, ja puhelinnumero ilmoon. Kiitos

Aika: Lauantai 11.2.2023 klo 10:00 – 18:00
Paikka: Jäppilän tila Jäppiläntie 79, 07500 Askola
Hinta: 25€ / mönkijä. Maksetaan paikanpäällä- HOX -> mieluusti ,MobilePay tai Nordean Siirto.Raha vain pakon edessä!!!!!!!!!!!

Seuraavat on ajoissa pakollisia varusteita:
1. Liikennevakuutus
2. Kypärä
3. Puunsuojaliina
4. Vähintään 2 kg sammutin tai 2 x 1kg sammutin
5. Ensiapulaukku
Suositeltavia varusteita:
1. Vinssi
2. Pohjapanssari

Askolassa pääsee ajamaan ihan vakiokoneella ja rohkeimmat paikat pääsevät aina kiertämään, joten monsteria ei todellakaan tarvitse olla.
Kunnossa olevat renkaat on kuitenkin pakolliset ja panssari enemmän kuin vahva suositus.. Katulisuilla ei oikein pääse eteenpäin. Ne jotka tuntevat alueen ja haluavat mennä suoraan ajamaan, niin ennen klo 10:00 paikalle, vastuullinen vetäjä ilmoittautuu navetalle, maksut kuntoon ja siitä sitten ajamaan.
Saa ajaa oman parin tai ryhmän kanssa, tai liittyä osaksi jotain muuta ryhmää. Yksin ei saa ajaa maastossa.Hinta 25€ ja pitää sisällään kahvit ja pullat aamulla. Ajoalue menee kiinni klo 18:00.

Lupa-asiat on järjestyksessä ja muistettava asia on melu. Alueella on tarkkakorvaista väkeä ja siksi olisi tärkeää, että koneet ovat maltillisia ääniltään. Se tarkoittaa käytännössä vakiokoneita pakoputkistoltaan tai slipareiden ja muiden muutosten kohdalla tehokkaan noise-killerin käyttöä.
Säännöt ovat varsin simppelit ja yksinkertaiset: Pysytään ajoalueella ja osallistujille jaetaan urat reitit matkapuhelimeen tai navigaattoriin. Reitti jaetaan ilmoittautumisen pohjalta sähköpostiin.Pysytään ajourilla joita tuolla on kymmeniä kilometrejäPuusta vinssattaessa pitää aina käyttää puunsuojaliinaa.
Koko ajoalueella on 30km/h nopeusrajoitus ja tiellä ajettaessa ajetaan maltilla.

Alueen rajat on tässä linkissä: https://1drv.ms/u/s!Ai4f3_K9eICxhfdqJ4BwHe4GEPmH-A?e=Ik1bsV

Ajetaan vähintään pareittaan ja maksimissaan 6 hengen ryhmässä. Yksin ei ajeta!!!

Mikäli syntyy ympäristövahinko, eli öljyä tai jäähdytysnestettä valuu maastoon, tulee vahinkopaikka ilmoittaa järjestäjälle välittömästi.-> nol nel nol 7152000. Laittakaa numero jo heti muistiin puhelimeen. Alueen laavu on käytettävissä vapaasti ajojen yhteydessä. Ajaessa kaikilla on alkoholin kanssa 0-toleranssi.Ilmoittautuminen

HOX HOX !!!
Pakollinen ilmoittautuminen nimen ja puhelinnumeron kera
ilmo@pariuraa.fiErinomaisesti Tervetuloa kaikille sekä uusille että kokeneille.

Terveisin Heikki Hautala/PariUraa ja Team Tasakaasu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.