Kesko ilmoittii tänään keskittyvänsä liiketoimintojen kehittämisessä päivittäistavarakaupassa,rakentamisen ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Tämä tarkoittaa sitä, että Yamaha Europe  ryhtyy Suomessa maahantuojaksi Yamaha-tuotteiden ja valittujen venemerkkien Markkinoinnista ja Jälkimarkkinoinnista. Venekauppaa oletettavasti tullaan jatkamaan Yamarin ja Buster Brändeillä.

Tiedotteen mukaan Yrityskaupan on ennakoitu toteutuvan 2017 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana ja vaatii kilpailuviranomaisen hyväksynnän. Kaupan toteutuessa nykyisten tuotteiden parissa työskentelevät henkilöt siirtyvät uuden maahantuontiorganisaation palvelukseen.

Yamaha Europe tarkoitus on jatkaa vahvaa lokaalia toimintaa, sekä myynnin, että markkinoinnin alueella. Samalla Yamaha oli optimistinen, että liiketoimintasiirto saataisiin maaliin ennen Q1/2017 loppua, mainitsi Remko Visser puhelun päätteeksi.

Liiketoimintamuutoksesta lisätietoja antavat

Antti Meriläinen, johtaja, Keskon maatalous- ja konekauppa, antti.jo.merilainen@kesko.fi,
p. 010 53 20492
Riikka Toivonen, talousviestintäjohtaja, riikka.toivonen@kesko.fi, p. 010 53 23495
Juha Lehtola, toimitusjohtaja, Buster Boats – Inhan Tehtaat Oy Ab,
Juha.Lehtola@busterboats.com, p. 040 550 0624
Remko Visser, Department Manager Sales & Marketing, Marine Division, Yamaha Motor
Europe N.V., remko.visser@yamaha-motor.nl, p. +31 653 527 241

Muistiin merkisti: Heikki Hautala

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.