Textron Inc. on julkaissut tiedotteen, jossa se ilmoittaa saattaneen loppuun Arctic Cat inc yritysoston.
Yritysoston seurauksena Arctic Cat Inc on jatkossa Textron Inc:n kokonaan omistama tytäryhtiö.
Textron Inc on erityisajoneuvoihin erikoistunut yritys, jonka repetuaaria ovat EZ-GO Golfkärryt, Cushman erikoiskäyttöajoneuvot, Textron erikoisajoneuvot, joista tunnetuimpia on Bell Helikopterit, Cessna, Beechcraft ja Hawker lentokoneet, sekä Bad Boy Offroadajoneuvot. Lisäksi valikoimissa on laajasti sotilaalliseen käyttöön soveltuvia ajoneuvoja ja miehittämättömiä lennokkeja. Hyötykäyttölaitteita edustaa Dixie Chopper ruohonleikkurit.

”Arctic Cat sopii erinomaisesti laajenevaan maastoajoneuvojen vapaa-ajan segmenttiin, joka välittömästi laajentaa asiakaskuntaamme kuluttajasegmentin liiketoimintaan” sanoo Textron Inc Toimitusjohtaja Scott Donnelly.

Actic Cat tuotteiden valmistus jatkuu Minnesotan osavaltiossa ja tulee kasvattamaan nyt 13,8 Miljardin dollarin liikevaihtoa, joka koostuu liiketoiminnoista yli 25 maassa.

Suomessa Arctic Cat:n edustusta hoitaa:

Sumeko Oy Juurakkokuja 4
01510 Vantaa
Puh. 030 650 50

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.