Yamahan vapaa-ajan koneiden tuotteiden myynti ja markkinointi siirtyy Yamaha Motor Europe N.V:n Suomen sivuliikkeelle

Ismo Pohjonen nimitetty uuden yksikön johtajaksi

Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike alkaa vastata kaikkien Yamahan vapaa-ajankoneiden maahantuonnista, myynnistä ja markkinoinnista Suomessa 1.7.2017 alkaen.
Nykyinen Konekeskon vapaa-ajankoneiden henkilöstö tulee siirtymään uuden sivuliikkeen palvelukseen ja jatkaa toimintaansa uuden omistajan palveluksessa ilman välittömiä organisaatiomuutoksia. Konekeskon vapaa-ajankoneiden johtaja Kari Rautanen jatkaa Konekeskon palveluksessa eikä siirry 1.7.2017 toteutuvan kaupan yhteydessä Yamahan palvelukseen.

Sivuliikkeen vetäjäksi tehtävään General Manager, Finland, on nimitetty Ismo Pohjonen 15.5.2017 alkaen. Ismolla on pitkä kokemus automaahantuonnista ja -jakelusta ja hän on toiminut viimeiset 20 vuotta Inchcape Motorsin palveluksessa. Ismo tulee johtamaan integraatioprosessia Yamahan edustajana Suomessa.

Yamaha Motor Europe N.V., Suomen sivuliike aloittaa virallisesti toimintansa 1.7.2017. Sivuliikkeen uudet toimitilat sijaitsevat Espoossa Suomenojalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.