Can-Am uusilla luokilla markkinoille Tammikuussa 2018

Can-Am on julkaissut laajan uusien EU-säädösten mukaisen T3B-traktorimönkijämalliston, jonka malleista osa on varustettu ABS- lukkiutumattomalla jarruteknologialla –ensimmäisenä alalla.

BRP (TSX: DOO) on julkaissut uusien EU-säädösten mukaisen Euroopan Can-Am ATV -malliston. Uusi ja laaja mallisto tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja useille käyttäjäryhmille aina hyötykäyttäjistä vapaa-ajan harrastajiin. Osa mallistosta on varustettu alan mullistavalla ABS (Anti-lock Braking System) –teknologialla ja BRP on alan ensimmäinen valmistaja, joka tarjoaa ABS-teknologian ATV-laitteissa.
ABS tuo mukanaan Can-Am -mönkijöihin useita etuja, esimerkiksi 105 km/h huippunopeuden.

Kansallinen lainsäädäntö kuitenkin rajoittaa tämän 80km/h nopeuteen, mutta jossain Euroopan maassa saattaa tämä 105km/h olla todellisuutta.

Vaikka Renegade:n poistumisesta Suomen maahantuontimalliston oli jo liki varma huhu, ei se kuitenkaan pitänyt paikkansa, vaan uuden malliston myötä myös urheilullisempaan ajoon tarkoitettu Can-Am Renegade liittyy traktorimönkijöiden rintamaan. Kuusipyöräinen Outlander 6×6 puolestaan on jatkossa tarjolla myös kaksipaikkaisena versiona.

Maailmalta

Uudella mallistollaan Can-Am vahvistaa asemaansa kotimaan ATV- ja UTV-mallistolla.
2018 Can-Am Maverick Trail –mallit on suunniteltu erityisesti metsätie- ja reittiajoon.
BRP julkaisi lisäksi neljä uutta Can-Am Maverick Trail side-by-side-ajoneuvoa vuosittaisessa tapahtumassaan syyskuussa Dallasissa, Yhdysvalloissa. Maverick Trail tarjoaa mahdollisuudensuoriutua helposti hankalistakin reiteistä ja maastopoluista. Laitteiden innovatiivinen design, luotettavuus ja ketteryys takaavat sen, että niin kuljettaja kuin matkustajakin voivat nauttia seikkailustaan huolettomasti.
Maverick Trail:n jokainen ominaisuus on tarkkaan harkittu, ja tavoitteena on tarjota paras mahdollinen käyttäjäkokemus. Trail tarjoaakin ensiluokkaisen ajomukavuuden, ajoneuvon vakauden ja hallittavuuden.
“Can-Am Maverick Trail –mallisto tarjoaa hienoja Maverick X3:sta innoituksensa saaneita laitteita reiteille ja metsäteille”, kertoo Bernard Guy, Senior Vice President, Global Product
Strategy BRP:ltä. “Ihmiset rakastavat reiteillä ajamista, koska se tarjoaa mahdollisuuden seikkailuun ja paon arjesta ulos luontoon hakemaan uusia kokemuksia ystävien kanssa. Nämä laitteet on tehty täyttämään vaativimmatkin tarpeet.”

Hauskuus ei rajoitu ainoastaan reiteille. BRP esitteli myös uuden, tekniseen ajoon suunnitellun
laitteen – 172 hv:n Can-Am Maverick X3 X rc TURBO R -mallin. Vaativien maastojen
haastaminen on maailmanlaajuisesti kasvava harrastus. BRP kuuntelikin tarkkaan alan
harrastajien kommentteja viimeistellessään laitteen suunnittelua.
Yksi tärkeimmistä palautteista kohti parasta mahdollista käyttäjäkokemusta oli tarve lukittavalle etutasauspyörästölle. Vastauksena palautteseen Can-Am –tiimi kehitti Smart-Lok™*-teknologian. Se on helppokäyttöinen ja täysin lukittava etutasauspyörästö elektronisestikontrolloiduilla automaatiolla. Tämä alykäs teknologia parantaa ajokokemusta ja lisää pitoa äärimmäisissä olosuhteissa.

Maverick X3 X rc –malli on erityisesti suunniteltu maksimoimaan ohjattavuus myös hitaillanopeuksilla. Siinä on korkea maavara ja isot erikoisvalmisteiset renkaat. Laitteen suojausta on parannettu monin tavoin, esimerkiksi sivujen kivisuojilla ja etu- ja takajousituksen sekä etutasauspyörästön suojauksella. Nämä ominaisuudet tarjoavat parhaan mahdollisen suojan rankoissakin olosuhteissa.

 

Kaikki laite-esitteet löytyvät oheisten linkkien takaa. ja kiinnostavin, eli hinnasto löytyy täältä: Can-Am 2018 Pricelists EMEA_FI – Media-1

Outlander_6x6_DPS_FB

Outlander_6x6_Max_Pro_Farm

Outlander_6x6_Max_Pro_SW

Outlander_6x6_Pro_Farm

Outlander_6x6_Pro_SW

Outlander_DPS_570_ABS_G2L

Outlander_Max_DPS_570_ABS

Outlander_Max_Pro_570

Outlander_Max_Pro_650

Outlander_Max_XT_650_ABS

Outlander_Max_XT-P_ABS_1000

Outlander_Pro_570_G2

Outlander_Pro_650_G2

Outlander_XT_650_ABS

Outlander_XT-P_1000_ABS

Renegade_X_xc_650

Renegade_X_xc_1000

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.