Yamahan keskikokoinen mönkijä päästelee 60km/h.

Yamaha siirtyy mönkijöissä myös 60km/h huippunopeuden saavuttavaan ajoneuvoluokkaan ja aloittaa Yamaha Kodiak 450 T3b mallin myynnin. Varustus on varsin kattava, mukaan lukien kaasuiskunvaimennus täysin erillisjousitetussa alustassa, ja virranulosotto ja WARN-vinssi.

Tavaratelineenä on perinteiset ja siten erittäin käyttökelpoiset putkimalliset tarakat, joten kaikenlaisia tarvikkeita saa kiinnitettyä helposti mukaan, oli ne sitten merkkikohtaisia tai käyttötarkoitukseen erikseen tehtyjä.

Voimansiirto

Voimansiirto on taattua Yamaha-laatua, sillä kireällä variaattorinremmillä ja keskipakokytkimellä varustettu Ultramatic-voimansiirto on ollut luotettavan ja permeän voimansiirron tavaramerkki jo vuosia. Tällä kokoonpanolla kehtaa kiskoa isompaakin kuormaa ilman pelkoa remmin palamisesta. Lisäksi levyjarrut edessä ja öljykylvyssä takaperän yhteydessä oleva monilevyjarru takaa laitteen pysähtymisen luotettavasti.

Muut tekniset ominaisuudet löytyvät täältä

Tarvikevalikoima

Tarvikevalikoimasta voi valita käyttökohteen mukaan laajasti tuotteita. Tuotevalikoimaa voi tarkasella täällä

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.