Paikka

Paikka: Leinmäentie 375, 23800 LAITILA Google maps-linkki

Hinnat

Laitila on noin 8500 asukkaan ja 600 yrityksen vireä teollisuus- ja palvelukeskus Varsinais-Suomessa.  Laitilan keskusta sijaitsee Turusta pohjoiseen vievän valtatie 8:n ja Uudestakaupungista Tampereelle johtavan kantatie 43:n risteysalueella.

Laitilassa sijaitsee myös kotipaikkaansa pitävä Satakunnan Kömpijät Ry, joka on kasvanut nopeasti 80 jäsenen aktiiviyhdistykseksi ja yhdistyksellä on n. 500 Ha ajoalueita ja 50 km uraa valmiina.

Satakunnan Kömpijät Ry

Majoitus

Majoitus pitkänmatkalaisille on järjestetty Leinmäen Kyläyhdistyksen talolta, jossa lattiamajoitus. Makuupussit ja retkipedit siis matkaan. Majoitus ja kaluston parkkeerauspaikka on samassa paikassa ja sijaitsee kilometrin päässä varsinaisesta urasta. Lauantain aamiainen on järjestetty kaikille, myös siis vain ajoihin osallistuville, joten kaikki pääsee aloittamaan päivän kupu ravittuna. Ne jotka yöpyy myös La-Su välin, joka on erittäin suotavaa, on sitten tarjolla sauna, palju, illallinen ja sunnuntai-aamiainen.

Pakolliset varusteet ajoneuvossa:

1. Liikennevakuutus

2. Kypärä

3. Puunsuojaliina

4. Vähintään 2 kg sammutin

5. Ensiapulaukku

Suositeltavia varusteita:

1. Vinssi

2. Pohjapanssari

Ajoalue

yli 50 km pikän uran yhteydessä on useita vapaa-ajoaluita, joten päiväksi riittää ajettavaa ihan kaikille. Alueella on kaikkea maastoa ja vaikeaakin löytyy, mutta vakiokoneella pääsee kaikki alueet läpi ilman suurempaa taistelua. Kaikki ovat siis erittäin tervetulleita. Muutamia otoksia alueelta voi kurkata tuolta: Satakunnan Kömpijät Ry Kuitenkin tuolla pääsee ajamaan ihan vakiokoneella ja rohkeimmat paikat pääsevät aina kiertämään, joten monsteria ei todellakaan tarvitse olla. Pohjapanssari on suositeltava, sillä kiviäkin on urille eksynyt.

Tahtotilamme on, että ajoalue saa jatkoa, sillä ajoalueita ei liiemmin Suomessa ole. Siksi on jokaisen kohdalla tärkeää, että ajoalueen rajoja ja ajouraa noudatetaan. Kaikille osallistujille lähetetään urasta gpx-tiedosto, jonka voi ladata omaan navigaattoriin ja älypyhelimeen, tablettiin tai vastaavaan. Topo GPS sovellus toimii erinomaisesti Android ja iOS laitteissa ja maksaa huimat 4 euroa. Toki muutkin sovellukset käyvät myös.

Toinen muistettava asia on melu. Alueella asuu ihan tavan suomalaisia ja siksi olisi tärkeää, että koneet ovat maltillisia ääniltään. Se tarkoittaa käytännössä vakiokoneita pakoputkistoltaan tai slipareiden ja muiden muutosten kohdalla noise-killerin käyttöä. Ollaan toki maaseudulla ja ääntä mahtuu maailmaan, mutta jatkoa ajatelleen pyritään koneiden äänet pitämään maltillisina.

Säännöt

Muutoin säännöt ovat varsin simppelit ja yksinkertaiset ja niiden noudattamista helpottaa vetäjä, joka on kaikissa ryhmissä mukana.

1. Pysytään ajoalueella

2. Pysytään ajourilla

3. Puusta vinssattaessa pitää aina käyttää puunsuojaliinaa.

4. Koko ajoalueella on 40 km/h ja teillä 40km/h nopeusrajoitus. Tiellä ajettaessa ajetaan maltilla ja revittäminen on kielletty. Haravatalkoita tarjolla sudittelujoille. Maastossa saa sitten käyttää peukaloa.

5. Ryhmän koko maksimissaan 10 hengeä. Yksin ei saa ajaa !!!

6. Mikäli syntyy ympäristövahinko, eli öljyä tai jäähdytysnestettä valuu maastoon, tulee vahinkopaikka ilmoittaa järjestäjälle välittömästi.

7. Vetäjä opastaa tulipaikoille. Makkaraa siis mukaan.

8. Ajaessa kaikilla on alkoholin kanssa 0-toleranssi. Tämä on ehdoton vaatimus ja se tullaan aamulla tarkistamaan

https://www.valkonverstas.fi on luvannut korjata mahdollisuuksien mukaan kaikki rikkoontuneet koneet, joten matka ei pieneen murheeseen katkea.

Ilmoittautuminen

Laittakaahan ilmot tulemaan oheiseen osoitteeseen laitila@satakunnankompijat.fi ja tottahan toki kaikille sosiaalisen median palstoille jossa mahdollisesti vaikuttaa.

Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot:

Nimi:

Puhelinnumero:

Mönkijän merkki ja malli:

Ajopaketti:

Yöpyjät, ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen ajoja !

Maksu paikan päällä kortilla tai mobile pay

Lisätietoja emaililla laitila@satakunnankompijat.fi ja Heikki nolnelnol 7152000, Pasi nolnelnel 2393982 ja Tommi nolviisnol 5472969 Laita numerot jo nyt talteen, niin ei tartte ajoalueella kaivella netistä numeroa jos tulee asiaa.
Tervetuloa monipuoliselle ajoalueelle toivottaa PariUraa ja Satakunnan Kömpijät Ry

Muistiin merkisti Heikki Hautala/PariUraa

Tela lipsahti allekirjoittaneelta lutakossa pois paikaltaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.