Kivimäki CFMoto 625 lyhyt malli kiipeä vakiomodessa. Hyvin pääsee.

HUOMIOI PAKOLLINEN ILMOITTAUTUMINENilmo(@)pariuraa.fi -> Nimi, ja puhelinnumero ilmoon. Kiitos !Aika: Lauantai 2.10.2021 10:00 – 18:00
Paikka: Jäppilän tila Jäppiläntie 79, 07500 Askola
Hinta: 25€ / mönkijä. Maksetaan paikanpäällä- HOX -> mieluusti ,MobilePay tai Nordean Siirto. Raha vain pakon edessä!Seuraavat on ajoissa pakollisia varusteita:
1. Liikennevakuutus
2. Kypärä
3. Puunsuojaliina
4. Vähintään 2 kg sammutin
5. Ensiapulaukku
Suositeltavia varusteita:
1. Vinssi
2. Pohjapanssari

Askolassa pääsee ajamaan ihan vakiokoneella ja rohkeimmat paikat pääsevät aina kiertämään, joten monsteria ei todellakaan tarvitse olla.
Kunnossa olevat renkaat on kuitenkin pakolliset ja panssari enemmän kuin vahva suositus.. Katulisuilla ei oikein pääse eteenpäin. Ne jotka tuntevat alueen ja haluavat mennä vain ajamaan, niin ennen klo 10:00 paikalle, vastuullinen vetäjä ilmoittautuu navetalle, maksut kuntoon ja siitä sitten ajamaan.
Saa ajaa oman parin tai ryhmän kanssa, tai liittyä osaksi jotain muuta ryhmää. Yksin ei saa ajaa maastossa. Maskit päässä makkaranpaistossa ja navetan pihassa. Maski on pakollinen!


Hinta 25€ ja pitää sisällään kahvit ja pullat aamulla. Ajoalue menee kiinni klo 18:00.


Lupa-asiat on järjestyksessä ja muistettava asia on melu. Alueella on tarkkakorvaista väkeä ja siksi olisi tärkeää, että koneet ovat maltillisia ääniltään. Se tarkoittaa käytännössä vakiokoneita pakoputkistoltaan tai slipareiden ja muiden muutosten kohdalla tehokkaan noise-killerin käyttöä.


Säännöt ovat varsin simppelit ja yksinkertaiset: Pysytään ajoalueella ja osallistujille jaetaan urat reitit matkapuhelimeen tai navigaattoriin. Reitti jaetaan ilmoittautumisen pohjalta sähköpostiin.Pysytään ajourilla joita tuolla on kymmeniä kilometrejä
Puusta vinssattaessa pitää aina käyttää puunsuojaliinaa.
Koko ajoalueella on 30km/h nopeusrajoitus ja tiellä ajettaessa ajetaan maltilla.
Alueen rajat on tässä linkissä: https://1drv.ms/u/s!Ai4f3_K9eICxg9kbWtQ8bhqKpoBgRg?e=IEyoXE

Ajetaan vähintään pareittaan ja maksimissaan 6 hengen ryhmässä. Yksin ei ajeta!!!
Mikäli syntyy ympäristövahinko, eli öljyä tai jäähdytysnestettä valuu maastoon, tulee vahinkopaikka ilmoittaa järjestäjälle välittömästi.-> nol nel nol 7152000. laittakaa numero jo heti muistiin puhelimeen.

Alueen laavu on käytettävissä vapaasti ajojen yhteydessä.Ajaessa kaikilla on alkoholin kanssa 0-toleranssi.Ilmoittautuminen
HOX HOX !!!
Pakollinen ilmoittautuminen nimen ja puhelinnumeron kera
ilmo@pariuraa.fi
Erinomaisesti Tervetuloa kaikille sekä uusille että kokeneille.

Terveisin Heikki Hautala/PariUraa

Tervetuloa taas Askolaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.