Henkilö PariUraa-tapahtumien ja julkaisun takana on Heikki Hautala.

Aloitin mönkijöllä harrastamisen vuonna 2004, jollaoin hankin ensimmäisen mönkijän omaan käyttöön. Yamaha Kodian 450 oli ensimmäinen kapine ja luotettava sellainen. Aikanaan se vaihtui sitten Arctic Cat 500 malliin ja melko ripeästi sitten Polaris Sportsman 500 malliin, jolla L7E luokan vaatima rekisterikilpi perässä, kun tielle oli niin kova hinku ajamaan. Sittenmmin kilvellinen on poistunut ja tilalle tullut useampi Honda. 420 FE, 420 FA ja Nyt 500 FPE.

20151230_172957000_iOS

Pidän kovasti koneiden varustelusta, mutta en niinkään korjaamisesta, joten pyrin tekemään muutamat asiat laitteissa hyvin. ne ovat sähköt ja sitten ne sähköt.

Tapahtumia olen järjestänyt kymmeniä. Suunnistustapahtumia Askolassa, Kangasniemellä, Kurikassa ja nyt uutena paikkana Häkärinteillä.

Päätapahtuma vuotuisesti on Raajärvellä ajettava yöttömän yön Tapahtuma, vaikkakaan nyt yöllä ei ajeta, mutta aurinko ei noilla lakeuksilla tuohon aikaan juurikaan laske. Se on ollut kaiken kaikkiaan erittäin palkitsevaa puuhaa ja paikalla on näinä vuosina saatu varmaan sen 1000+ kuljettajaa yhteensä.

Olen persoonana kova väittelemään, luulen tietäväni paljonkin asioista ja erittäin äänekäs, mutta ystävällinen ja auttavainen. Sanovat minun olevan myös kovaääninen…tiedä häntä.

Tervetuloa tutustumaan, kaverin musta aina saa. Ystävyys vaatii sitten enemmän.

14818347592_108aec25ec_k

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.