Honda Side-by-Side 2017

 

Honda alkaa pikkuhiljaa herätä Pohjois-Amerikan isoimpaan villitykseen, eli isojen 1000 cc kokoluokan rinnakkain istuttavien luokkaan. SBS on jo mennyt myyntimäärissä mönkijöiden ohi ja se on melko selkeää tuolla jenkkilässä, sillä viikonlopun viettäminen ja hengaaminen tapahtuu tämän laitteen ympärillä, ilman että ryvetään tuppeja myöden suossa. Toki sopii ne siihenkin, mutta valtaosa tykkää ajella leveitä polkuja pitkin, joita tuolla lännessä on todellakin riittämiin.1000-by4 Lava täyteen Milleriä ja toiseen 6:lla polttimella varustettu Weber. Siitä amerikkalainen Wild Life on tehty. Nautitaan vasta perillä….

Future

Hondallakin asia on edessä toden teolla. On pakko olla mukana, tai kalma korjaa.  Uutuus noudattaa mallisarjassaan lahjomatonta linjaa. Voimalinja on Hondalla ollut aina omintakeinen ja tonnisonnissa on 6 lovinen kaksoiskytkentälaatikko, joka kulkee nimellä DCT= Dual Clutch Transmission. Tämä auttaa lopullisessa suorituskyvyssä, sillä häviöttömämpänä toteutuksena renkaaseen välittyy enemmän puhtia.

thumb_img-3Honda on myös varustanut laitteen ns. Turf -modella, eli takaperä ei ole umpilukossa ja lisäksi vetolinja saadaan erikseen lukkoon etu- ja takaperän välillä. Brittikielisesti -> our drive modes include 2WD, 4WD, Turf and Differential lock.

Moni on jo kritisoinut ulkonäöllisesti Hondaa turvakaarien osalta, mutta lakimiesten luvatussa maassa varovaisuus on kaiketi paikallaan.

2 hengellä puuha on normaalia, mutta 2+2 tilanteessa on parempi, että pää säilyy mukana. Siksi Honda on varustanut turvakaaret kaikkia matkustajia ajatellen.

Jätän tämän kuitenkin lukijoitten arvosteltavaksi, ennen oikeaa koeajoa.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.