Perjantaina 13.1.2017 juhlitaan kahden uuden Yamaha-jälleenmyyntipisteen avajaisia. Naumanen avaa toisen Yamaha Center -myymälänsä Joensuuhun ja Wikro Marin Ab avaa uuden myymälänsä Pietarsaareen.

Täyden palvelun Yamaha Center aloittaa Joensuussa

Naumanen avaa toisen Yamaha Centerinsä Joensuuhun osoitteeseen Kaltimontie 4. Samalla yrityksellä on vuoden 2016 alussa uudessa toimipaikassa aloittanut Yamaha Center -myymälä myös Kuopiossa. Joensuun myymälä palvelee laajasti Pohjois-Karjalan alueen asiakkaita tarjoten täyden myynti- ja jälkimarkkinointipalvelun alan johtavilla tuotemerkeillä. Yamaha Center Joensuun valikoimassa ovat Yamaha-perämoottorit, -moottoripyörät, -mopot, -ATV:t, -moottorikelkat, -vesijetit ja -generaattorit, Yamarin-, Yamarin Cross-, Suvi-, Palta-, Buster-, Finnmaster-, Zodiac- ja TG-veneet, Muuli-venetrailerit sekä Konekesko Oy:n ja Duell Oy:n maahantuomat tarvikkeet ja varusteet. Joensuuhun rakennettiin myös uudet huoltotilat.
Yamaha Center Joensuun avajaisia vietetään perjantaina 13.1.2017 alkaen klo 09.00. Avajaisissa on tarjouksia niin tarvikkeista kuin laitteistakin, mm. erä Yamaha-moottorikelkkoja erikoishintaan. Myymälässä on esillä jopa 20 venettä eri merkeiltä. Avajaistarjouksena venekaupan tehneille 1000 eurolla varusteita kaupan päälle (koskee yli 30 hv moottorivenepaketteja).

Wikro Marin Oy:n uuden myymälän avajaiset Pietarsaaressa

Helmikuussa 2016 Yamaha-jälleenmyyjänä Vaasassa aloittanut Wikro Marin Ab Oy avaa toisen myymälänsä Pietarsaareen 13.1.2017 osoitteessa Vaunusepäntie 10. Uudesta myymälästä löytyy laaja vapaa-ajankonevalikoima, sekä ammattitaitoiset huolto- ja varaosapalvelut ja veneiden talvisäilytyspalvelut. Wikro Marinin tuotevalikoimaan kuuluvat Yamaha-perämoottorit, -mönkijät, -moottorikelkat, -mopot, -lumilingot, -generaattorit, -vesipumput sekä venemerkit Yamarin, Yamarin Cross, Suvi, Palta, Buster, Finnmaster, TG ja Zodiac.
Myymälän avajaisia vietetään perjantaina 13.1.2017 klo 09.00-13.00 sekä lauantaina 14.1.2017 klo 09.00-13.00. Avajaisviikonloppuna on tarjouksia venepaketeista sekä valittuihin venemalleihin maksetaan kolmen vuoden venevero kaupan päälle. Tarjouksessa mm. laadukkaat Stihl-vaatteet -25 % alennuksella. Lisäksi Santanderin rahoitustarjous voimassa avajaisviikonloppuna. Myymälässä on esillä uutuusveneitä: Finnmaster Husky R6 sekä Buster Magnum E ja Yamarin-lasikuitumallisto uudella teippauksella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.