PariUraa kutsu: Ajopäivä Askolassa 16.9.2017

Aika: Lauantai 16.9.2017 klo 10:00 – 18:00
Paikka: Jäppilän tila Jäppiläntie 79, 07500 Askola
Hinta: 25€ / mönkijä. Maksetaan paikanpäällä- HOX -> mieluusti tasaraha.

Askolan ajoalueen ajoja järjestää PariUraa Ry 1.1.2017 alkaen ja nyt ajetaan normaali ajopäivä. Paikalle kannattaa tulla, vaikka ei olisi maastoammattilaisen kokemusta, sillä ainakin pari ajovastaavaa ottaa maastossa harjaantumattomia kuljettajia omaan ryhmään ja opastaa ajon yhteydessä ajamisen saloihin.
Seuraavat on ajoissa pakollisia varusteita:
1. Liikennevakuutus
2. Kypärä
3. Puunsuojaliina
4. Vähintään 2 kg sammutin
5. Ensiapulaukku
Suositeltavia varusteita:
1. Vinssi
2. Pohjapanssari
Kuitenkin tuolla pääsee ajamaan ihan vakiokoneella ja rohkeimmat paikat pääsevät aina kiertämään, joten monsteria ei todellakaan tarvitse olla.
Ajoalue on ollut tauolla kesän ja tahtotilamme on, että ajoalue saa jatkoa pääkaupunkiseudulla, jossa ei liiemmin ole näitä ajoalueita. Siksi on jokaisen kohdalla tärkeää, että ajoalueen rajoja noudatetaan. Tässä auttaa navigaattori, jonne toimitetaan alueen rajat GPX-muodossa. Nuo rajat tulee näkyviin normaaleilla navigaattoreilla ja todella monella mobiililaitteen Appsilla. Itse suosin Topo GPS Finland sovellusta joka maksaa huimat 4 euroa. Toki muutkin sovellukset käyvät myös.
Toinen muistettava asia on melu. Alueella on tarkkakorvaista väkeä ja siksi olisi tärkeää, että koneet ovat maltillisia ääniltään.
Se tarkoittaa käytännössä vakiokoneita pakoputkistoltaan tai slipareiden ja muiden muutosten kohdalla tehokkaan noise-killerin käyttöä.
Lisäksi haluan muistuttaa tässäkin välissä, että alueen teillä EI SAA hurjastella tai ajaa niin kovaa, ettei ajoneuvoa saa pysäytettyä turvallisesti kaikissa tilanteissa. Olemme vieraalla maalla ja hölmöilyt ulkopuolisten tai paikallisasukkaiden kanssa aiheuttaa hankaluuksia alueen omistajalle ja samalla tapahtuman järjestäjälle.

Muutoin säännöt ovat varsin simppelit ja yksinkertaiset
1. Pysytään ajoalueella
2. Pysytään ajourilla, joita tuolla on paljon ja uuttakin on tehty.
3. Puusta vinssattaessa pitää aina käyttää puunsuojaliinaa.
4. Koko ajoalueella on 40 km/h nopeusrajoitus ja tiellä ajettaessa ajetaan maltilla.
5. Ajetaan vähintään pareittaan ja maksimissaan 10 hengen ryhmässä. Yksin ei saa ajaa !!!
6. Mikäli syntyy kolari tai vastaava selvitettävä asia, ympäristövahinko, eli öljyä / jäähdytysnestettä valuu maastoon, tulee vahinkopaikka ilmoittaa järjestäjälle välittömästi.
7. Alueen laavu on käytettävissä vapaasti ajojen yhteydessä
8. Ajaessa kaikilla on alkoholin kanssa 0-toleranssi.

Alueella ajetaan vain järjestetyissä ajoissa. Niitä pyritään järjestämään ainakin 1/kk, mutta saattaa olla, että tiheämminkin keretään.

Laittakaahan ilmot tulemaan oheiseen osoitteeseen: ilmo@pariuraa.fi ja tottahan toki tänne palstalle kuitti myös. Lisätietoja emaililla ja nolnelnol 7152000

Tervetuloa kovasti toivottaa koko PariUraa-sakki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.